De nieuwe website van Rent4Fun is live!

Wie op zoek is naar een springkasteel, attracties of tenten – maar vooral een goede kwaliteit wil hebben en dat tegen een betaalbare prijs, die komt al snel bij Rent4Fun uit. Rent4fun is een aanbieder die expert is op dit gebied en die precies weet wat je nodig hebt om van een feestje een echt feest te maken.

Met onze ervaring en kennis ga je nooit de mist in – en vanaf heden is de nieuwe website online! Dit betekent dat je nog makkelijker het volledige aanbod kan bekijken, de prijzen kan vergelijken en op zoek kan naar precies dat product dat helemaal binnen de stijl van jouw feest past, of dat precies voldoet aan de eisen en het aantal kinderen dat er op het feest uitgenodigd is. Zo weet je zeker dat je makkelijk slaagt en in het geval van slecht weer kunt je bij ons gewoon annuleren.

Springkastelen en tenten huur je bij Rent4Fun

Een feest organiseren voor kinderen is niet iets dat je op een, twee, drie doet. Er zijn verschillende eisen waaraan voldaan moet worden en kinderen hebben prikkels nodig. Als je op zoek bent naar producten om een feest voor kinderen te laten slagen, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een themafeest. Op die manier wordt de fantasie van de kinderen maximaal geprikkeld en zal er al snel over ridders en prinsessen gesproken worden.

Om die beleving een extra prikkel te geven, kan je ervoor kiezen om springkastelen of tenten te huren, maar zorg er altijd voor dat deze goed aansluiten en voldoen aan de eisen van de doelgroep. Kinderen zijn immers erg kwetsbaar. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een aanbieder met ervaring en kennis van de producten die beschikbaar zijn en een aanbieder die goed bereikbaar is voor overleg en advies.

Rent4Fun bundelt deze eisen allemaal – en aangezien de nieuwe website net online gekomen is, is dit het uitgelezen moment om eens te gaan kijken naar ons assortiment, ons aanbod en de verschillende opties. Want uw springkastelen en tenten, die huur je toch bij Rent4Fun zeker!?

Contacteer Rent4Fun

Heb je vragen, wens je meer informatie of wil je gewoon meteen reserven? Dat kan! Contacteer ons meteen via telefoon (0471/76 45 31), per mail of via het handig contactformulier.

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie
Promotie
Actie: Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag! (Enkel particulier verhuur)
Kadobons van Rent4Fun

Geen inspiratie voor een leuk en tof cadeau? De Kadobon van Rent4Fun is het ideale geschenk voor elk kind. Lees meer!

Galerij

Bekijk een overzicht van enkele leuke sfeerbeelden, springkastelen en attracties.

Galerij openen!

Reserveren
Per telefoon

0471/76 45 31

Via e-mail

info@rent4fun.be

Het weer

Slecht weer annulatie

Gooit het weer roet in het eten? Geniet van onze gratis annuleringsformulie
Facebook

Promotie

Actie!!

Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag!!

 

Slecht weer?

Geen probleem! Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering.

Contacteer ons

Rent4Fun
Tel: 0471/76 45 31
Email: info@rent4fun.be
Rekeningnr: BE12 7380 4208 5692
BTW: BE0507.774.610