Over ons

Rent4Fun Header

Wanneer je een springkasteel wil huren of op zoek bent naar dat ene dat de perfecte aanvulling kan zijn op elk feest waarbij kinderen centraal staan, dan ben je bij Rent4Fun aan het juiste adres. Maar wie zijn we eigenlijk, waar staan we voor en wat maakt ons nu eigenlijk speciaal?

Allereerst vinden wij dat het helemaal niet om ons gaat, het gaat om jou en jouw feest. Daar draait het om. Een goed springkasteel vinden met voorwaarden en service die precies passen bij de feeststemming.

Daarom willen wij het vooral makkelijk houden. Ons contacteren is simpel, eenvoudig en we zijn steeds goed bereikbaar – ook wanneer je een springkasteel wilt annuleren vanwege slecht weer bijvoorbeeld.

Naast het makkelijke contact en de annulering die je snel en eenvoudig kan regelen wanneer het weer roet in het eten gooit, maken we ons vooral sterk in kwaliteit. Wanneer je een springkasteel wilt huren om een feest helemaal een feest te maken, is het belangrijk dat alle materialen steeds voldoen aan de strenge eisen van een springkasteel. Het gaat immers om kinderen en zij zijn het meest gevoelig voor irritatie en blessures. Kwaliteit is voor ons van uiterst belang, omdat dit steeds direct verband houdt met de veiligheid.

Maar wat is kwaliteit zonder een breed aanbod, dat het nog iets interessanter kan maken om inderdaad een springkasteel bij ons te huren?

Waar staan wij voor?

Ren4Fun staat voor een breed aanbod, zodat je bij ons altijd kunt slagen voor dat éne feest of evenement РMet springkastelen van die kwaliteit die vereist is bij de doelgroep waar we ons op richten: de kinderen.

We garanderen steeds een snelle levering en goede service en zorgen vooral dat het contact met ons gemakkelijk verloopt. Op die manier hopen we het jou vooral makkelijker te maken om van een feestje een groot feest te maken. Als extra garantie hebben we daarnaast ook de slecht weer annulatie ingebouwd, zodat ook dit “weer” voor geen grote zorgen meer hoeft te zorgen!

Contacteer Rent4Fun

Heb je vragen, wens je meer informatie of wil je gewoon meteen reserven? Dat kan! Contacteer ons meteen via telefoon (0471/76 45 31), per mail of via het handig contactformulier.

Promotie
Momenteel zijn er geen actieve promoties. Check later opnieuw, of like ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van Nieuws & Acties!
Kadobons van Rent4Fun

Geen inspiratie voor een leuk en tof cadeau? De Kadobon van Rent4Fun is het ideale geschenk voor elk kind. Lees meer!

Galerij

Bekijk een overzicht van enkele leuke sfeerbeelden, springkastelen en attracties.

Galerij openen!

Reserveren
Per telefoon

0471/76 45 31

Via e-mail

info@rent4fun.be

Het weer

Slecht weer annulatie

Gooit het weer roet in het eten? Geniet van onze gratis annuleringsformulie
Facebook

Promotie

Momenteel zijn er geen actieve promoties.
Check later opnieuw, of like ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van Nieuws & Acties!

Slecht weer?

Geen probleem! Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering.

Contacteer ons

Rent4Fun
Tel: 0471/76 45 31
Email: info@rent4fun.be
Rekeningnr: BE12 7380 4208 5692
BTW: BE0507.774.610