Springkasteel huren bij feesten

Wie een familiefeest of een kinderfeestje gaat geven, die zit al snel met de vraag wat er voor de kinderen georganiseerd kan worden. In zo’n geval kan je wellicht beter kiezen voor het huren van een springkasteel, zodat je zeker weet dat de kinderen zich lang zullen verheugen op de grote dag en er nog lang van na zullen genieten.

Een springkasteel huren, dat is kiezen voor een leuk feest waarbij je nauwelijks om zal hoeven kijken naar de kinderen. Maar waar kan je het beste een springkasteel huren en waar moet je precies op letten?

Springkasteel huren? Alles wordt geregeld

Een springkasteel huren is vaak niet het enige dat gedaan moet worden in de voorbereiding op een feest. Ook het eten, drinken en de uitnodigingen vergen vaak veel tijd. Daarom is het handig om te kiezen voor een aanbieder die weet wat hij doet en tegelijkertijd eentje met een leuk aanbod, zodat er ook de mogelijkheid tot kiezen bestaat. Zo kun je dat gedeelte helemaal uit handen geven wanneer je eenmaal besloten hebt voor een bepaald soort of model.

Bij Rent4Fun vind je een uitgebreid gamma verschillende springkastelen die allemaal hun eigen voordelen hebben. Wil je een springkasteel huren dat vooral erg groot oogt, of moet het juist vooral niet te eng zijn omdat de kinderen nog betrekkelijk jong zijn? Ook is het verstandig rekening te houden met het aantal kinderen dat gebruik zal gaan maken van het springkasteel, ook binnen de grootte van de speelkastelen zal je meerdere varianten kunnen kiezen – en denk er vooral ook aan dat er wel genoeg ruimte moet zijn om het springkasteel op te kunnen zetten.

Geef je een kinderfeest met een thema, dan kun je gemakkelijk kiezen uit een van de verschillende springkastelen om het feest net dat extra stukje sfeer mee te geven. Door de makkelijke springkastelen is het zelf goed mogelijk om de springkastelen op te zetten, houd echter wel rekening met het gewicht van de springkastelen, deze kunnen zo honderd kilo wegen en in dat geval heb je wel een paar extra handen nodig. Een gemiddeld springkasteel kost nog geen halve euro aan stroom per uur en ook de kosten voor het huren van springkastelen vallen erg mee. Geen reden dus om te kiezen voor een saai feest.

Verschillende feesten, verschillende springkastelen

Er zijn veel verschillende feesten en bijna alle feesten hebben wel een eigen thema of een eigen inslag. Nu zou het vervelend zijn wanneer daar geen springkasteel voor te huur zou zijn, maar zoals we al eerder schreven is het aanbod zeer ruim en is de kans dus groot dat er een springkasteel te verkrijgen is dat goed aansluit bij het thema.

Maar hoe zit het met het weer? Slecht weer is iets wat niemand op zijn feest wil hebben, maar het is niet iets dat we in de hand hebben. Sterker nog, zelfs de voorspellingen zijn in de meeste gevallen weinig betrouwbaar en zo kan een feest zomaar in het water vallen. Heb je een hal of een loods die je kunt huren, dan kan het natuurlijk gewoon doorgaan en staat het springkasteel gewoon droog, waardoor de kinderen nog altijd leuk kunnen spelen. Heb je dit echter niet, dan zal je het springkasteel af moeten zeggen en in de meeste gevallen krijg je dan een deel van het geld terug. Hier hebben wij echter een slecht weer garantie: Heb je een springkasteel gehuurd en regent het (of erger) op de dag van de boeking, dan zorgen wij ervoor dat het feest gewoon verzet kan worden en dat het springkasteel op die dag beschikbaar is. Springkastelen verhuren en meedenken, dat hoort immers bij elkaar.

Actief en uitdagend

Een springkasteel huren voor een iets actiever en uitdagender feest, het kan allemaal makkelijk geregeld worden. Zorg er bij het huren van een springkasteel altijd voor dat er gereserveerd wordt. Zonder reservering hoeft het springkasteel immers niet beschikbaar te zijn en je zal altijd zien dat net het kasteel van jouw keuze al verhuurd is.

Contacteer Rent4Fun

Wil je een springkasteel huren? Heb je vragen of wens je meer informatie? Contacteer ons meteen via telefoon (0471/76 45 31), per mail of via het handig contactformulier.

Promotie
Actie: Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag! (Enkel particulier verhuur)
Kadobons van Rent4Fun

Geen inspiratie voor een leuk en tof cadeau? De Kadobon van Rent4Fun is het ideale geschenk voor elk kind. Lees meer!

Galerij

Bekijk een overzicht van enkele leuke sfeerbeelden, springkastelen en attracties.

Galerij openen!

Reserveren
Per telefoon

0471/76 45 31

Via e-mail

info@rent4fun.be

Het weer

Slecht weer annulatie

Gooit het weer roet in het eten? Geniet van onze gratis annuleringsformulie
Facebook

Promotie

Actie!!

Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag!!

 

Slecht weer?

Geen probleem! Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering.

Contacteer ons

Rent4Fun
Tel: 0471/76 45 31
Email: info@rent4fun.be
Rekeningnr: BE12 7380 4208 5692
BTW: BE0507.774.610