Springkasteel huren Diest?

Ben je op zoek naar de perfecte toevoeging voor een evenement of viering waar kinderen bij aanwezig zijn? Een springkasteel biedt een ongeëvenaarde hoeveelheid plezier voor verjaardagsfeestjes, familiefeesten en andere evenementen. Een springkasteel huren Diest betekend kiezen voor een dag vol pret waar alle aanwezigen nog lang over na zullen praten. Wacht dus niet langer en boek nu je springkasteel bij Rent4Fun, want op is op! Bel ons op 0471 / 76 45 31, stuur een email naar info@rent4fun.be of vul het contactformulier in. Wij nemen in dat laatste geval zo snel mogelijk contact met je op.

Springkasteel huren Diest: Het juiste kasteel kiezen

Wil je een springkasteel huren Diest en omgeving? Dan is het allereerst belangrijk dat je het juiste kasteel kiest voor je gelegenheid. Gelukkig heeft Rent4Fun een zeer brede selectie van klein tot groot en in vele verschillende thema’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze voordelige mini jump? Compact, maar toch met voldoende ruimte voor maximaal 10 kinderen is dit leuke traditionele springkasteel zeer geschikt voor de kleinste gasten. Ook hebben we springkastelen in leuke thema’s als Spider-Man, dolfijnen, prinsessen of een heuse Cars disco! In deze laatste zorgen lampjes en een luidspreker ervoor dat je met een aangesloten MP3 speler een bijzonder muzikale, feestelijke ruimte creëert waarin de kinderen urenlang vol plezier dansen.

Belangrijk is vooral dat je weet hoeveel ruimte je hebt om het springkasteel te plaatsen. Houd hierbij rekening met een ruimte van zo’n 100 centimeter rondom het kasteel die vrij dient te zijn van tafels, stoelen en dergelijke. Heb je ook nog ruimte nodig een kinder grime tafel of andere attracties? Houd hier dan rekening mee bij het vinden van een passend springkasteel.

Goed om te weten over het huren van een springkasteel in Diest

Ga je een springkasteel huren bij Rent4Fun? Dan profiteer je van heldere, doorzichtige prijzen. Zo zijn prijzen altijd inclusief BTW en gratis levering in Diest of Vlaams Brabant. Grondzeilen, blower(s) en veranker materiaal zijn inbegrepen en ook wordt het springkasteel gratis geplaatst en opgehaald, zodat jij enkel je springkasteel hoeft te kiezen: Wij regelen verder alles!

Wie zijn Rent4Fun?

Rent4Fun is dé springkastelen expert voor Diest en omgeving. Wij leveren echter een gevarieerde selectie attracties en animaties voor feesten met jong en oud. Zo kan je bij ons terecht voor mobiele podia, pinatas en een groot aantal andere leuke toevoegingen voor je volgende feest. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Dan helpen we je natuurlijk graag met wat leuke ideeën.

We zijn uniek in ons vermogen om altijd de juiste attractie voor het juiste feestje te leveren. Zoek je iets dat je niet direct op onze website vindt? We regelen het voor je. Ook staat bij Rent4Fun veiligheid hoog in het vaandel en vindt je in onze collectie enkel de beste materialen die voldoen aan de hoogte veiligheidsstandaarden. Heb je een springkasteel bij ons gereserveerd en gooit slecht weer roet in het eten? Dan kan je gebruik maken van onze genereuze ‘slecht weer annulatie’.

Vandaag nog je springkasteel reserveren?

Vier je binnenkort een verjaardag, familiefeest of wil je zomaar eens iets leuks voor de kinderen doen? Een springkasteel huren Diest is gegarandeerd een hit. De kleintjes zijn de hele dag actief in de weer, hebben de tijd van hun leven en dit alles op de meest veilige manier mogelijk. Een tuimeling maken in een springkussen is immers alleen maar leuk!

Wacht dus niet te lang en reserveer bij Rent4Fun nu alvast een springkasteel voor je volgende gelegenheid. Geniet van uitstekende service, schitterende springkastelen en zeer scherpe prijzen. Onze promoties zorgen ervoor dat je regelmatig nóg goedkoper van een dag springen kan genieten en onze ‘slecht weer annulatie’ maakt elke reservering geheel risicovrij.

Overtuigd? Bel ons vandaag nog op 0471 / 76 45 31 of stuur een email naar info@rent4fun.be. Je mag natuurlijk ook ons contactformulier invullen, waarna we direct contact met je op nemen. We beantwoorden graag al je vragen en je kan desgewenst direct reserveren. We kijken ernaar uit om ook jouw volgende feest met een mooi springkasteel op te leuken!

Promotie
Actie: Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag! (Enkel particulier verhuur)
Kadobons van Rent4Fun

Geen inspiratie voor een leuk en tof cadeau? De Kadobon van Rent4Fun is het ideale geschenk voor elk kind. Lees meer!

Galerij

Bekijk een overzicht van enkele leuke sfeerbeelden, springkastelen en attracties.

Galerij openen!

Reserveren
Per telefoon

0471/76 45 31

Via e-mail

info@rent4fun.be

Het weer

Slecht weer annulatie

Gooit het weer roet in het eten? Geniet van onze gratis annuleringsformulie
Facebook

Promotie

Actie!!

Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag!!

 

Slecht weer?

Geen probleem! Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering.

Contacteer ons

Rent4Fun
Tel: 0471/76 45 31
Email: info@rent4fun.be
Rekeningnr: BE12 7380 4208 5692
BTW: BE0507.774.610