Springkasteel huren, de droom van ieder kind

Ben je op zoek naar de ideale manier om van een feestje een feest te maken of wil je eens wat leuks organiseren voor de hele buurt, dan kan een springkasteel huren een perfecte mogelijkheid zijn.

Een springkasteel huren zodat er een enorm luchtkasteel voor de deur staat, dat is toch de droom van ieder kind; die dan in zijn eigen kasteel kan spelen, nadat hij of zij natuurlijk de schoenen uit heeft getrokken? Een springkasteel werkt de fantasie van ieder kind op en kan natuurlijk gemakkelijk gebruikt worden door tien a vijftien kinderen tegelijkertijd, uiteraard afhankelijk van de grootte van het springkasteel zelf en de grootte van de kinderen zelf.

Met een springkasteel huren weet je zeker dat je een feest kunt geven dat geslaagd zal zijn en tegelijkertijd lang onthouden zal blijven. Wedden dat veel van de ouders van de kinderen zullen gaan vragen waar je precies het springkasteel gehuurd hebt, zodat zij ook een springkasteel kunnen huren?

Verschillende springkastelen huren

Er zijn verschillende soorten en maten springkastelen die je kan huren voor een feest, vaak worden er voor grotere feesten of buurtfeesten zelfs meerdere springkastelen gehuurd, zodat er zeker is dat er genoeg plaats zal zijn voor alle kinderen. Je wilt immers niet het risico lopen dat er kinderen uit de boot vallen, zeker wanneer deze nog jong zijn. Het aanbod in springkastelen is dan ook aanzienlijk, met als gevolg dat je altijd een keuze zal kunnen maken die uitstekend past bij de voorkeur van je kind of het thema van het feest. Geef je een ridderfeest bijvoorbeeld, dan kun je een leuk luchtkasteel huren dat je ook nog eens een beetje extra op kunt laten leven door een slotgracht te maken of prijzen te verstoppen in de directe omgeving. Zo heeft het gehuurde springkasteel een leuke verzamelfunctie.

Waar moet ik aan denken bij een springkasteel huren?

Wanneer je een springkasteel wilt huren, zijn er een aantal dingen die je in de gaten moet houden. De stroom (elektriciteit) kost bijvoorbeeld nog geen halve euro per uur normaal gesproken, maar zorg dat je genoeg verlengsnoeren hebt of deze aanvraagt bij de aanbieder van het springkasteel.

Let erop dat we het weer nooit onder controle hebben en dat de voorspellingen er vaak naast zitten. Daarom is het verstandig om te kijken wat er gaat gebeuren wanneer het noodweer zal worden op het feest. Is er een annuleringsverzekering of kun je het feest en het springkasteel verplaatsen naar een hal of een loods? Hier is het in ieder geval mogelijk om een garantie te krijgen rond het weer: Slecht weer op de datum van boeking, geen probleem. Er wordt altijd meegedacht over oplossingen en we begrijpen dat een springkasteel niets waard is bij slecht weer, waarom zou je dan betalen?

Zorg bij het huren van een springkasteel altijd dat je het springkasteel op een zachte ondergrond kunt plaatsen, zoals gras of zand. Dit is beter voor het springkasteel, maar is ook beter voor de kinderen. Want het gebeurt nog wel eens dat kinderen tijdens het spelen vergeten dat het luchtkasteel niet oneindig is. Een springkasteel plaats je nooit langs scherpe randen of op stenen, dit is niet veilig voor de kinderen en niet goed voor het springkasteel. Zorg ook altijd dat de kinderen hun schoenen op een mat uit kunnen doen en vanaf daar direct het springkasteel in kunnen.

Een springkasteel huren, de droom van ieder kind dus

Een springkasteel huren betekent dus meestal gewoon de droom van een kind waarmaken of net wat meer succes kunnen krijgen op een feest, wat direct zal leiden tot vreugde en blijdschap. Er zijn veel soorten en maten en vaak kun je precies vinden wat je zoekt, zodat het precies binnen het thema past of het aantal kinderen dat er zal gaan spelen. Ook is het handig even rekening te houden met de beschikbare ruimte, je zal niet de eerste zijn die aanpassingen in de tuin zal moeten doen om een springkasteel te laten passen voor het feest. In ieder geval ben je ook bij slecht weer bij ons aan het goede adres.

Contacteer Rent4Fun

Wil je een springkasteel huren? Heb je vragen of wens je meer informatie? Contacteer ons meteen via telefoon (0471/76 45 31), per mail of via het handig contactformulier.

Promotie
Actie: Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag! (Enkel particulier verhuur)
Kadobons van Rent4Fun

Geen inspiratie voor een leuk en tof cadeau? De Kadobon van Rent4Fun is het ideale geschenk voor elk kind. Lees meer!

Galerij

Bekijk een overzicht van enkele leuke sfeerbeelden, springkastelen en attracties.

Galerij openen!

Reserveren
Per telefoon

0471/76 45 31

Via e-mail

info@rent4fun.be

Het weer

Slecht weer annulatie

Gooit het weer roet in het eten? Geniet van onze gratis annuleringsformulie
Facebook

Promotie

Actie!!

Huur 3 dagen een springkasteel voor de prijs van 1 dag!!

 

Slecht weer?

Geen probleem! Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering.

Contacteer ons

Rent4Fun
Tel: 0471/76 45 31
Email: info@rent4fun.be
Rekeningnr: BE12 7380 4208 5692
BTW: BE0507.774.610